Skip to content

Recruitment Manager Nederland

Hybrid
  • Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
HR and Recruitment

Job description

Wij zijn op zoek naar een Recruitment Manager Nederland. In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten voor BearingPoint Nederland, Arcwide Nederland en de BearingPoint Holding. Deze rol is strategisch, operationeel en veelzijdig.


Dit ga je doen als Recruitment Manager Nederland

Je bent onderdeel van een enthousiast en gedreven HR/Recruitment team en hebt nauw contact met de partners, serviceline leads en consultants binnen de verschillende servicelines. Je bent oprecht geïnteresseerd in wat zij doen en hebt een duidelijke wervingsstrategie, die je weet om te buigen naar de juiste initiatieven om talent aan te trekken voor de verschillende servicelines. Je werft consultants op alle niveaus, van starter tot director en daarnaast nog veel meer!


Dit zijn jouw ambities

Je bent gedreven om actief mensen te werven, talentpools op te bouwen en te onderhouden en te zorgen voor een optimale ‘candidate experience’ gedurende het gehele proces. Je zet duidelijke kaders voor de hiring managers en weet ze te overtuigen van jouw aanpak en te enthousiasmeren door jouw pro activiteit.

Job requirements

Hier herken je jezelf in

  • Een ervaren recruitment manager die energie krijgt van samenwerken en verandering;
  • Ervaring in full-cycle recruitment en het initieren van recruitment activiteiten om zo goed en snel mogelijk het juiste talent te vinden;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Corporate Recruiter of Manager Talent Acquisition. Een netwerk binnen Consultancy is een pré;
  • Je bent een selfstarter met een hoge dosis energie en sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een verbindende en stevige gesprekpartner voor zowel je kandidaten als de hiring managers waar je mee samen werkt;
  • Innovatie binnen je werk vind je belangrijk; je draagt hier actief aan bij door het delen van ideeen en door bestaande processen te challengen en te optimaliseren.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.


Een baan met impact 

Werken bij BearingPoint betekent werken bij een dynamische organisatie die volop aan het groeien is. Als Recruitment Manager krijg je energie van netwerken en contact met veel verschillende kandidaten en collega’s. Je kunt goed hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden, bent actiegericht, schakelt snel en hebt aan een half woord genoeg. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces, van werving tot selectie en speelt een belangrijke rol bij het behalen van onze ambitieuze groeistrategie.


Over BearingPoint

BearingPoint is een onafhankelijk consultancy bureau met Europese wortels en een wereldwijd bereik en meer dan een miljard euro aan omzet.  

We weten dat de wereld voortdurend verandert, dus bieden we op maat gemaakte oplossingen voor complexe zakelijke omgevingen en zo proberen we iedere dag op een duurzame manier impact te hebben. 

Met ons team van ruim 100 consultants in Amsterdam en een wereldwijd netwerk van 6.000+ experts, bieden we volop groeikansen. Bij BearingPoint geloven we dat ons succes afhangt van de passie en het talent van onze mensen; daarom waarderen we jouw persoonlijke ontwikkeling enorm. Onze consultants zijn flexibel en zeer betrokken, met een pragmatische maar innovatieve mindset. 


Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu en wij nemen contact met je op. 

Heb je nog vragen of wil je meer horen over deze vacature? Neem dan contact op met Kristel Janssen, Recruitment Manager Nederland, via ce-kristel.janssen@bearingpoint.com

'BearingPoint streeft ernaar een werkomgeving te creëren waar iedereen helemaal zichzelf kan zijn en het beste uit zichzelf kan halen. Met ruimte voor ondernemerschap, persoonlijke ambities en creativiteit. Wij zetten ons in voor gelijke kansen, diversiteit en inclusie’.   

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable